Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Orhan Kayar

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Orhan Kayar is een Nederlandse politicus van Turkse afkomst. Hij is sinds 19 maart 2014 Gemeenteraadslid in Amsterdam en lid van de Partij van de Arbeid. Hij is hoofdwoordvoerder Sport, Recreatie en Gezondheid. Daarvoor was hij vanaf 7 maart 2006 tot en met 3 maart 2010 deelraadslid van het Amsterdamse stadsdeel Bos en Lommer en vanaf 3 maart 2010 tot en met 19 maart 2014 deelraadslid in Amsterdam West. Hij is o.a. de grondlegger van de nieuwe Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht (AAGG) en sporttoestellen in de openbare ruimte. Orhan Kayar is gespecialiseerd in sport, gezonde leefstijl, bestuur en organisatie.


Website Orhan Kayar: www.orhankayar.nl

rel=nofollow