Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Nederlandse Fruittelers Organisatie

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) is het platform van en voor de professionele, Nederlandse fruittelers. De NFO fungeert als koepelorganisatie voor ondernemers in de fruitteelt. Men geeft o.a. aandacht aan sociaal-economische kwesties (De inzet van buitenlandse goedkope arbeidskrachten etc. is geregeld in het nieuws) gewasbescherming, marktgerelateerde onderwerpen en vermeerderen van kennis en het bevorderen van innovatie. De organisatie houdt o.a. online webinars voor haar leden. De organisatie volgt eveneens de import- en exportmarkt van Nederlands fruit en heeft o.a. contacten met overheidsinstanties, zoals het Ministerie van Economische Zaken. De NFO communiceert met zijn leden via een website en een vakblad en organiseert onder andere vakbeurzen. Ongeveer 80 procent van de ondernemers in de fruitteelt is aangesloten* bij de NFO.

  • april 2015

Externe link

Zoek op Wikidata

rel=nofollow