Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

National Geographic Channel

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

National Geographic Channel is een Amerikaans televienetwerk dat programma's, vooral documentaires en natuurprogramma's, levert via televisiebedrijven, digitaal en/of via de kabel, en is eigendom van 21st Century Fox en deels van National Geographic Society.

Het marktaandeel was 1,1% in 2017 (alleen in Nederland).

National Geographic Channel zendt documentaires over natuur en wetenschap uit, die gemaakt worden door de National Geographic Society, welke ook het tijdschrift National Geographic Magazine uitgeeft.

Een deel van de programma's is afkomsting van National Geographic Wild, wat eerst Adventure One heette en op jongeren gericht was en in Europa onder die naam deels flopte. Ook bestonden er National Geographic Music en Nat Geo Adventure.


Programma's

  A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z  

Huidige en voormalige programma's:

A

B

C

D

E

G

H

I

K

L

M

N

R

S

T

U

W

Y

Externe link

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
rel=nofollow
rel=nofollow