Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Martine De Regge

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Martine De Regge (Gent, 17 februari 1957) is een Gentse politica van de sp.a.

Martine De Regge is voor de sp.a sinds 1989 gemeenteraadslid in Gent. Van 1995 tot 2006 was ze schepen van Sociale Zaken, Huisvesting en Emancipatie. Van 2007 tot 2012 was ze schepen van Openbare Werken, Stadswoningen en Rationeel energiegebruik (REG). Sinds 2013 is ze schepen van personeelszaken, administratieve vereenvoudiging en facility management.[1]

Externe link

Persoonlijke website

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
  1. º Mathias De Clercq blijft eerste schepen in Gent. Gazet van Antwerpen (11 november 2012) Geraadpleegd op 2 januari 2013