Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Marcel Schneider (golfer)

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Marcel Schneider (1990) is een Duitse golfer. Marcel werd op 6 februari 1990 in Bietigheim-Bissingen geboren en woont nu in Pleidelsheim.

Amateur

Marcel had een goede amateurscarrière. Hij was lid van de Golfclub Schloss Mon Repos en werd in 2005 lid van Golf Team Germany. In 2012 won hij het Australisch Amateur, werd hij 2de bij het Amateur van Spanje, Portugal en Turkije en 3de in Duitsland. Ook werd hij indivdueel 3de bij de Eisenhower Trophy en 5de bij de Lytham Trophy in 2010.

Gewonnen

Professional

Marcel werd in 2013 professional en speelt op de Pro Golf Tour. Begin 2014 won hij hij al twee toernooien, het Open Mogador en het Open Madaef.

Gewonnen

rel=nofollow