Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

LexQuire

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

LexQuire Tax & Law LLP is een internationaal kantoor dat juridisch en fiscaal advies geeft. Aan kantoor zijn meer dan 30 advocaten, Rechtsanwälte, belastingadviseurs en (kandidaat) notarissen verbonden. Het kantoor heeft vestigingen in Nederland en Duitsland.

Achtergrond

Het kantoor is ontstaan uit een samenwerking tussen advocaten, Rechtsanwälte, belastingadviseurs en (kandidaat) notarissen.

Praktijkgebieden

LexQuire richt zich op de juridische, fiscale en notariële dienstverlening ter zake van de belangrijkste rechtsgebieden voor het (groot) MKB. Onder meer richt zij zich op het aansprakelijkheidsrecht, arbeidsrecht, (internationaal) belastingrecht, bank- en effectenrecht, compliance, M&A, handelsrecht, insolventierecht, litigation, real estate en het vennootschaps- en rechtspersonenrecht. Bij LexQuire Tax & Law ook zijn ook Rechtsanwälte werkzaam zijn die voornoemde rechtsgebieden beoefenen in Duitsland.

Externe link

rel=nofollow