Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Joris Reer

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Joris Reer (Eindhoven, 21 februari 1991) is een Nederlandse radio-dj.

Biografie

Reer begon zijn radiocarrière bij Studio040, de lokale zender van zijn geboorteplaats Eindhoven. Later werkte hij nog voor Wild FM en Megastad FM. Ook was hij te horen bij het talentenprogramma van Omroep Brabant. Tijdens zijn studie Media & Entertainment Management kwam hij als radioproducer terecht bij Radio 10 Gold. Daar werkte hij achter de schermen aan het programma van René Verkerk. Na de overname door Radiocorp (het bedrijf achter onder meer 100% NL) bleef hij voor de zender werken tot april 2015. Toen maakte Reer de overstap naar Radio Veronica, waar hij als freelance producer werkte voor de programma's van onder andere Bart van Leeuwen en Silvan Stoet[1]. In oktober 2015 werd bekend dat Reer naar Curaçao verhuisde, om de ochtendshow op Dolfijn FM te gaan presenteren[2].

Externe link

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
  1. º 'Biografie', www.jorisreer.nl, 11 januari 2016
  2. º 'Joris Reer Nieuwe Ochtenddeejay Dolfijn FM', www.radio.nl, 27 september 2015
rel=nofollow