Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Joop Pison

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Johannes Jacobus (Joop) Pison (Leiden, september 1952) Oprichter AVNM (Algemene Vereniging Nederlandse Militairen) 1972. Was daarna mede oprichter van de Vereniging Huurdersraad Albanianae (1994) te Alphen aan den Rijn.

Studeerde Arbeidsmarkt, Politiek en Personeelsbeleid aan de SOSA MBO te Groningen (1987). Studeerde af aan de HBO Arbeidsmarkt Politiek en Personeelsbeleid Hogeschool Haarlem te Den Haag (1990).

Is sinds september 2002 beleidsmedewerker Arbeidsvoorwaarden en Sociale Zekerheid, Arbo & Veiligheid) bij een werkgeversorganisatie.