Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Jane Forrest

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Jane Forrest is een Engelse golfprofessional.

Tourspeler

Forrest van één van de 18 oprichters van de Ladies European Tour in 1979. Al die oprichters moesten hun amateurstatus opgeven om de Tour op te richten. In 1986 won Forrest het eerste Dutch Ladies Open op de Hilversumsche Golf Club met een score van 282 (-6).

Gewonnen

Coach

Forrest gaf les op de Clitheroe Golf Club, onder meer aan Emily Taylor. Sinds 1998 geeft ze les op de Lee Valley Golf Driving Range in Rishton, Lancashire samen met Jeff Mathews (1961), die ook op de Europese Tour speelde. Verder is ze coach van de Lancashire meisjesselectie.

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties