Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Ill Trusted

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Ill Trusted is een metalband gevestigd in Tilburg. De vijfkoppige band zet steeds een energieke show weg. Met invloeden van Lamb of God, Chimaira, Arch Enemy en Amon Amarth profileert de band zich tot een medolieuze metalband met status.

De eerste uitgave ‘Conflict’ (2013) geeft een goede indruk waar deze band voor staat sinds het ontstaan. Muziek met een hoog tempo en grunts. Met de lang verwachte EP ‘Fractures of a Scattered Mind’ (maart 2015), opgenomen bij Final Focus Studio (Textures & Exivious), is de band volwassen geworden.

De band deelde het podium met o.a. Belphegor, Heidevolk, Onslaught, Diablo Blvd, The Monolith Deathcult en Bliksem

rel=nofollow