Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Gondola magazine

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Gondola magazine is een B2B-tijdschrift over en voor de foodretail en fmcg sector in België en Luxemburg uitgegeven door Retail Today SA/NV. Gondola magazine bevat nieuws, reportages, fotoreportages, interviews, dossiers, enquêtes en onderzoek over de foodretail sector (supermarkten) en de fmcg sector (voedingsindustrie). Gondola magazine bereikt F1, F2, F3, HD, Out-of-home, de grijze markt, foodservice, dienstverleners en opinieleiders.

Elk jaar organiseert Gondola magazine de INN'awards, een prijs die de beste fmcg-producten (food en non-food) van het afgelopen jaar in de kijker wil zetten.

History

Gondola Magazine werd gelanceerd in juni 1994.

References

External links