Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Gebruiker:O/ Lerr

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Kwinten 'Lerr' Olaerts werd geboren 3 dagen voor het einde van de jaren 80. Vanaf zijn jonge jaren had hij een grote microbe voor muziek, en al vanaf zijn 15 jaar was hij naam aan het maken in de toen nog premature Vlaamse muziekwereld. De kennismaking met het grote publiek kwam er toen hij deelnam aan Punchoutbattles, een Nederlands battle-platvorm. Lerr was de eerste Belg die hier aan meedeed en heeft hiermee bruggen geslaan. In 2016 dropte Lerr zijn album 'Kwintessens', waarin de titel verwijst naar 'het onzichtbare, vijfde element'. Momenteel is hij actief met het collectief Tweevieracht, samen met Lander 'BLNK' Willems.