Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Gebruiker:O/Bronnen

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

{{Link SRO-profiel|id=...}}

{{Link IAAF naam|id=...}}


Bronnen

Hockey ijshockey

http://www.schaatsstatistieken.nl/index.php?file=schaatser&code=1941083101

Muziek

Sjabloon:Link IMDb naam

* {{Link IMDb naam|id=...}}
Heathen Harvest

Heathen Harvest is een Internet blog gewijd aan de muziek kritiek , muziek nieuws en interviews. De focus ligt op de ondergrondse en post-industriële muziek , met inbegrip van ambient , heavy metal , gothic en industriële muziek . De site, die werd opgericht in 2003, is één van de langstlopende webzines in zijn soort en is genoemd "een van de toonaangevende online magazines voor post-industriële muziek" [1] en "het internet de belangrijkste autoriteit op het neofolk ." [2] De website gesloten in juni 2010, maar werd opnieuw gelanceerd in juli 2011 op een ander domein.

Heemkring Wijnegem