Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Eva Van Keer

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Eva Van Keer (ca. 1991) is een Belgische politica, bankbediende en beginnend Stand-up comedienne. Ze heeft een Zuid-Afrikaaanse vader en een Belgische moeder.[1][2][3]

Van Keer werd eind 2017 door Kris Peeters voorgesteld als CD&V-lijsttrekker voor de districtsraad van Borgerhout. Ze stapte echter in april 2018 alweer op. Op 11 mei 2018 kondigde Van Keer in de krant De Standaard aan dat ze zou opkomen voor N-VA waar ze de derde plaats kreeg op de kieslijst voor de districtsverkiezingen. Van Keer verklaarde dat ze vond dat CD&V te weinig aandacht had voor de rechtervleugel in haar partij, en zo kon zich niet vinden in Peeters' voorkeur voor een centrumlinkse coalitie.[4][5][6][7]

Eva Van Keer raakte verkozen in de districtsraad van Borgerhout met 299 voorkeurstemmen.

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties