Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Eva Brouwer

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Eva Brouwer (Rotterdam, 3 mei 1981) is een presentatrice bij RTV Utrecht. Daar presenteert ze het nieuwsbulletin U Vandaag en is ze nieuwslezer voor Radio M Utrecht. Ook presenteert ze sinds zomer 2010 Reizigers Centraal, over ontmoetingen op Utrecht Centraal Station. Verder is ze werkzaam voor het Rotterdamse debatcentrum De Unie, waar ze de talkshow De Unie Late Night presenteert.

Brouwer studeerde geschiedenis aan de Universiteit Utrecht, aangevuld met journalistiek. Ze heeft ook een tijdje kunstgeschiedenis gestudeerd in Rome. Brouwer begon haar carrière bij Stadsradio Rotterdam en presenteerde live-evenementen zoals De Beschaving, De Grote Prijs van Utrecht en De Kei van Utrecht.

Externe links