Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Europ Assistance

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Europ Assistance wereldwijd

Europ Assistance is een internationale hulpverleningsorganisatie die mensen in noodgevallen of bij alledaagse situaties helpt. De Europ Assistance Groep, die opgericht werd in 1963, is in ruim 200 landen vertegenwoordigd en heeft haar hoofdkantoor in Parijs. Het is voor 100% eigendom van Generali.

Naast voertuigen- en personenhulp coördineren de alarmcentrales van Europ Assistance onder meer hulpverlening bij calamiteiten op reis, medische vraagstukken en voorvallen in en om de woning. Tevens is Europ Assistance actief op het gebied van reis- en pechhulpverzekeringen.

Voor de Nederlandse markt heeft Europ Assistance een partnership met VHD alarmcentrale.

Externe link