Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Esther van Fenema

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Esther van Fenema (Haarlem, 25 november 1970) is een Nederlandse psychiater.

Ze is sinds 2008 werkzaam als stafpsychiater bij de afdeling psychiatrie van het Leids Universitair Medisch Centrum. Haar aandachtsgebieden zijn: consultatieve psychiatrie, SOLK en Ouderenpsychiatrie.

Ze is tevens afgestudeerd als violiste; in 1998 behaalde ze haar Masterdiploma aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Vanwege haar dubbele carrière richtte zij eind 2008 de Muziekpoli op. Deze speciale polikliniek is uniek in Nederland en is bedoeld voor musici met psychische klachten.

Naast haar werkzaamheden als psychiater schrijft ze ook columns, o.a. voor ThePostonline en doet interviews voor Café Weltschmerz.

Weblinks

rel=nofollow
 
rel=nofollow