Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

DKV Belgium

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

DKV Belgium is een Belgische verzekeringsmaatschappij die gespecialiseerd is in gezondheidszorgverzekeringen en eigendom is van het internationale verzekeringsconcern Munich RE. Het bedrijf heeft circa 450 werknemers en zetelt in Brussel.

Geschiedenis

DKV Belgium is in 1964 opgericht door het Duitse bedrijf Deutsche Krankenversicherung AG. In 1998 wordt het bedrijf door het moederbedrijf Munich RE ondergebracht in de ERGO Verzekeringsgroep, samen met de bedrijven Victoria, Hamburg Mannheimer en D.A.S. [1]

Aanbod

DKV Belgium biedt verschillende types verzekeringen aan voor particulieren en voor ondernemingen:

  • Hospitalisatieverzekering
  • Verzekering ambulante kosten
  • Verzekering tandzorg
  • Aanvullende verzekering inkomensverlies
  • Zorgverzekeringen.

Distributie

DKV Belgium werkt voor de verkoop van zijn verzekeringsproducten en de afhandeling van schadegevallen, naast het directe kanaal, samen met drie types van verzekeringstussenpersonen:

Trivia

In maart 2018 kwam het bedrijf als Belgisch marktleider met 2 miljoen clienten in het landelijke nieuws nadat men met een speciale polis ziekenhuizen onder duk zette om de kosten bij ziekenhuisopnames te beperken[2] [3]

Externe links

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
rel=nofollow