Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Christian Palladium

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Christian Palladium was een belangrijk en invloedrijk christelijk tijdschrift uit de beweging van de Christian Connection en de Restoration Movement. Het werd uitgegeven in West-Mendon, Monroe Co. New York door Marshall & Dean, van 1832 tot 1837, onder leiding van de Genesee Christian Association. Naast de Herald of Gospel Liberty was het één van de belangrijkste tijdschriften van de Christian Connection. Een aantal van de redacteurs waren David Millard, Joseph Badger, en Joseph Marsh.

Weblinks

Worldcat