Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Categorie:Creationisme

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

creationisme


Het creationisme gaat ervan uit dat de aarde niet bij toeval is ontstaan, maar dat dit op enigerlei wijze gestuurd is. Creationisme wordt doorgaans in verband gebracht met christenen, hoewel tot de aanhangers ervan ook andersgelovigen behoren. Creationisme staat in een aantal gevallen lijnrecht tegenover de evolutietheorie, maar er zijn ook varianten waarin een vorm van 'door God of andere externe kracht gestuurde evolutie' een rol speelt. ... → WetenschapFilosofieFilosofische stromingCreationisme
... → WereldreligiechristendomCreationisme Wikimedia Commons  Zie ook de categorie met mediabestanden in verband met Creationism op Wikimedia Commons.

rel=nofollow

Ondercategorieën

Deze categorie bevat alleen de volgende subcategorie.

Pagina’s in categorie "Creationisme"

Deze categorie bevat de volgende 6 pagina’s, van de 6 in totaal.