Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.
rel=nofollow

Brabant trio

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het Brabant trio was een amateurbandje uit Tilburg, dat uit Thomas Goossens (orgel, accordeon en zang), Toon van Rijen (saxofoon, klarinet en zang) en Harrie Simons (drum en zang) bestond.

Het trio was actief jaren '80 , waarbij optredens voornamelijk bij bruiloften en partijen. Bekende nummers waren o.a. “Als Mijn pappie zich scheert” en “Allemaal een stapje achteruit”.

Muziek van het Brabant trio werd toen met name lokaal gedraaid door de veel piratenstations en legale stations op Belgisch grondgebied.

rel=nofollow