Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Belfort-Group

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Belfort-Group is een vereniging die opgericht is door Peter Vereecke. De vereniging telt iets rond de 2500 sympathisanten en maakt zich enorm zorgen over "chemtrails" waarover de leden beweren dat deze worden ingezet om de mensheid te besproeien met allerlei soorten ziekten etc. Ook is de groep enorm tegenstander van vaccinaties, omdat ze ook hier claimen dat de "Illuminatie" hier achter zit. Ook betwijfelen de leden enorm de gebeurtenissen van nine-eleven. [1] In het jaar 2014 liep een rechtszaak tegen Vereecke, omdat hij een dokter (Geert Top) voortdurend "lastigviel met Complottheorieën.

Bronnen

[1] http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-evergem/assisenzaal-loopt-vol-voor-peter-vereecke-a2078770/ [1] https://www.belg.be/10832/nieuws/belfort-group-aanklacht-tegen-hoofdverantwoordelijken-vaccinatiebeleid-vlaanderen/ [1] http://www.knack.be/nieuws/mensen/oud-cd-v-burgemeester-ziet-overal-complotten/article-normal-9442.html

rel=nofollow