Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Back To The Roots

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Back To The Roots is een Nederlandstalig tijdschrift over blues en verwante muziekstijlen zoals bluesrock, rhythm and blues, soul, boogie-woogie, cajun, zydeco, gospel, doo wop.

Geschiedenis

Het blad ontstond in 1995 vanuit de werking van de Belgische v.z.w. Back To The Roots als middel ter behoud en promotie van de blues.

Het tijdschrift verschijnt vijf keer per jaar en bevat onder andere interviews, achtergrondartikelen, reportages, portretten, nieuws, cd-tips, tips voor blues op het internet, cd-, dvd- en boekenrecensies en een bluesconcertkalender.

Sinds november 2009 publiceert Back The Roots zijn verslaggeving over concerten en festivals niet langer in het blad, maar wel op de website.

Externe link