Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

As May

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

As May (echte naam: Esmée van Vliet, 9 maart 2000) is een singer-songwriter uit Nederland. Haar eerste live optreden op televisie was bij de show Half Tien, van RTV Katwijk, waarin ze één van haar zelfgeschreven nummers zong, dat I Love The Way heet. Deze uitzending was op 13 april 2015 op televisie te zien. In diezelfde week op zaterdag zong ze drie liedjes live bij een radiostation; The Hangout, waaronder: I Love The Way, Jolene van Dolly Parton en In My Life van The Beatles. Ook heeft zij toen ze jonger was liedjes gecoverd en op YouTube gezet, waar ze nu nog steeds mee bezig is. In 2011 deed zij auditie voor The Voice Kids.

Zoek op Wikidata

rel=nofollow