Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Advocatenblad

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Het Advocatenblad is het algemene vakblad voor Nederlandse advocaten. Het is tegelijk het officiële orgaan van de Nederlandse Orde van Advocaten en verschijnt eens in de drie weken. Tot en met 2009 werd het blad uitgegeven door Elsevier Juridisch. Vanaf 1 januari 2010 wordt het Advocatenblad uitgegeven door Sdu Uitgevers.

Het Advocatenblad wordt verspreid onder alle leden-advocaten en onder betalende abonnees. Het bevat de berichten van de Orde, artikelen over nieuwe wetgeving en actuele rechtspraak op de diverse rechtsgebieden, bijdragen over de organisatie van advocatenkantoren en geannoteerde tuchtrechtelijke uitspraken.