Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

A.A. vereniging

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Anti Additive Association (A.A. Association/A.A. vereniging) is een wereldwijde vereniging, die zich bezig houdt met het verminderen van additief materiaal in het voedsel en streeft ernaar een doel te maken van een anti-additieve maaltijd.

De Association werd in 2013 in Nederland opgericht.[1] De non-profitorganisatie legt zich toe op het bouwen van een niet-additieve voedselvoorziening en het verbeteren van de gezondheid en het milieu van de mensen door middel van voorlichting en verstrekking van middelen aan consumenten en restaurateurs die geïnteresseerd zijn in verandering in een duurzamer voedselsysteem. Deze vereniging is van mening dat iedereen een geïnformeerde keuze verdient over het al dan niet consumeren van levensmiddelenadditieven. De vereniging werkt met een samenwerkend netwerk van technische en communicatieadviseurs uit alle achtergronden en sectoren over de hele wereld, en is het baken van de consument om mensen te helpen bij het maken van een goede voedselkeuze.

Referenties

rel=nofollow