Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Youri den Dekker

Uit Wikisage
Versie door Youri (overleg | bijdragen) op 18 aug 2019 om 16:30 (Nieuwe pagina aangemaakt met 'Youri den Dekker, (Rotterdam, 6 november 2000) is een Nederlandse ondernemer. Hij is eigenaar van SocialMonkey, een Nederlands social m...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Youri den Dekker, (Rotterdam, 6 november 2000) is een Nederlandse ondernemer. Hij is eigenaar van SocialMonkey, een Nederlands social media beheer bedrijf.

Biografie

Youri is geboren in Rotterdam, Nederland. Hij begon zijn functie als eigenaar toen hij 18 jaar oud was. Sinds 2015 is Youri actief op Instagram en heeft nu het bereik van in totaal 226.000 volgers. Hij vond dit een succes en heeft daarom zijn eigen bedrijf SocialMonkey opgericht.