Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Wouter Corduwener

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 21 aug 2019 om 09:10 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Wouter_Corduwener&oldid=54307486 - 1 - Alex52889 1 aug 2019)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Wouter Corduwener, geboren 24-02-1989 in Amsterdam, is een zogenoemde hyperPolyglot en youtuber.

Biografie

Wouter heeft op school alleen les gekregen in Nederlands, Duits, Frans en Engels. Nederlands is zijn moedertaal, de overige talen heeft hij vooral geleerd door contacten te onderhouden. Alle andere talen die hier onder beschreven staan heeft Wouter geleerd via zijn werk. Hij is namelijk tekenaar op de Zaanse Schans en heeft daar dus dagelijks gesprekken met toeristen, hij heeft in de overige talen nooit les gehad, maar doordat hij ze dagelijks spreekt heeft hij wel de mogelijkheid om zijn talen te onderhouden.

Talen

Wouter spreekt in totaal 19 talen, hieronder beschreven, met het niveau erachter.

niveau Europese talen Amerikaanse talen Austronesische talen afrikaanse talen Aziatische talen
A1/A2
B1/B2 - - - -
C1/C2 - - - -

Talen die worden geleerd

Wouter corduwener is volop bezig met het leren van talen. Hij heeft aangegeven dat de volgende talen op zijn lijstje staan om te leren: