Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Trashcan Blues Collective: verschil tussen versies

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Nieuwe pagina aangemaakt met '{{Infobox band | band_naam = Trashcan Blues Collective | afbeelding = | onderschrift = | jaren_actief = | oorsprong = {{BE}} | m...')
 
 
Regel 31: Regel 31:
 
}}
 
}}
  
'''Trashcan Blues Collective''' is een Belgische alternatieve bluesrockband die naast de klassieke bezetting (gitaar, bas drum) ook een pianist en koperblazers in de rangen heeft. De band bestaat uit muzikanten die elkaar leerden kennen aan het [[Hogeschool Gent Conservatorium|Conservatorium van Gent]].<ref>[https://www.democrazy.be/artiesten/trashcan-blues-collective/ Trashcan Blues Collective], [[Democrazy]]</ref> De nummers worden geschreven door Jesse Maes en Ramses Van den Eede, met arrangementen door [[Kwinten Mordijck]].
+
'''Trashcan Blues Collective''' is een Belgische alternatieve bluesrockband die naast de klassieke bezetting (gitaar, bas drum) ook een pianist en koperblazers in de rangen heeft. De band bestaat uit muzikanten die elkaar leerden kennen aan het [[Hogeschool Gent Conservatorium|Conservatorium van Gent]].<ref>[https://www.democrazy.be/artiesten/trashcan-blues-collective/ Trashcan Blues Collective], [[Democrazy]]</ref> De nummers worden geschreven door Jesse Maes en [[Ramses Van den Eede]] ([[Hypochristmutreefuzz]]), met arrangementen door [[Kwinten Mordijck]].
  
De band speelde onder meer op [[Leffingeleuren]], nadat de band de talentenwedstrijd 'verse vis' won.<ref>[https://www.hln.be/regio/middelkerke/trashcan-blues-collective-op-leffingeleuren~a750274d/ Trashcan Blues Collective op Leffingeleuren], [[Het Laatste Nieuws]] 2 mei 2014</ref>
+
De band speelde onder meer op [[Leffingeleuren]] nadat de band de talentenwedstrijd 'verse vis' won.<ref>[https://www.hln.be/regio/middelkerke/trashcan-blues-collective-op-leffingeleuren~a750274d/ Trashcan Blues Collective op Leffingeleuren], [[Het Laatste Nieuws]] 2 mei 2014</ref>
  
 
==Discografie==
 
==Discografie==

Huidige versie van 17 sep 2019 om 07:59

rel=nofollow

Trashcan Blues Collective is een Belgische alternatieve bluesrockband die naast de klassieke bezetting (gitaar, bas drum) ook een pianist en koperblazers in de rangen heeft. De band bestaat uit muzikanten die elkaar leerden kennen aan het Conservatorium van Gent.[1] De nummers worden geschreven door Jesse Maes en Ramses Van den Eede (Hypochristmutreefuzz), met arrangementen door Kwinten Mordijck.

De band speelde onder meer op Leffingeleuren nadat de band de talentenwedstrijd 'verse vis' won.[2]

Discografie

  • 2013 Trashcan Blues Collective ‎

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties