Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Tim Acke

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 1 sep 2020 om 22:09 (Aanvulling uit https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Tim_Acke&oldid=56945779 19 aug 2020 LuciusKras 1 aug 2020 Thieu1972)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Tim Acke (Aalst, 1 november 1979)[1] is een Belgisch componist, arrangeur, muziekpedagoog, zanger en saxofonist.[2] Hij is daarnaast ook illustrator, karikaturist en kunstschilder.

Acke studeerde saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium Brussel. Hij geeft les aan de muziekacademie van Sint-Agatha-Berchem en is actief in diverse muziekgroepen.[3]

Hij is de achterkleinzoon van Gustaaf Pape, de toenmalige directeur van de Muziekacademie van Aalst.

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
rel=nofollow