Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Thomas Schmitt

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 5 jun 2020 om 18:28 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Thomas_Schmitt&oldid=56355205 23 mei 2020 82.9.237.166 22 mei 2020)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Thomas Schmitt (*1979) is een Duitse redacteur, TV-producent en influencer.[1]

Naa diverse redactiestages werkte Schmitt voor de muziekzender MTV en concipiërde als auteur en producent het programma “MTV Home”. Hij was verder executive producer van de navolgende shows “NeoParadise”, “Circus Halligalli” en “Late Night Berlin”.[2] Schmitt is sinds 2017 directeur van het bijbehorende productiebedrijf FloridaTV.[3] Hij is onder meer bekend voor de podcast "Baywatch Berlin", die Schmitt sinds November 2019 gezamenlijk met zijn kollegas Klaas Heufer-Umlauf en Jakob Lundt presenteert. Schmitt creëerde hiervoor zijn eigen rubriek “Thomas’ Technik-Ecke” (nederlands: Thomas’ Techniek Hoek), waarbij hij luisteraars adviseert over technische kwesties en in zijn positie als digitale influencer innovatieve producten voorstelt. De podcast word vanaf 2020 ook als TV programma op ProSieben uitgezonden.[4]

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties