Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Teff

Uit Wikisage
Versie door Mendelo (overleg | bijdragen) op 26 aug 2019 om 13:46 (Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Teff''' is een oude graansoort, die vooral in Ethiopië al duizenden jaren verbouwd wordt. Teff is verwant aan de gierst, maar heeft kleinere korrels. Omdat...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Teff is een oude graansoort, die vooral in Ethiopië al duizenden jaren verbouwd wordt. Teff is verwant aan de gierst, maar heeft kleinere korrels. Omdat de graankorrels zo klein zijn, is het niet mogelijk deze te pellen. Teffmeel is dus steeds volkorenmeel.