Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Stella Djanni

Uit Wikisage
Versie door The True Wiki Believer (overleg | bijdragen) op 5 sep 2019 om 11:04 (Nieuwe pagina aangemaakt met ''''Stella Djanni''' (Джанни, Стелла) Moskou, 30 September 1969, is een bekende Russische zangeres maar Stella Djanni is niet haar echte naam maar haar a...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Stella Djanni (Джанни, Стелла) Moskou, 30 September 1969, is een bekende Russische zangeres maar Stella Djanni is niet haar echte naam maar haar artiesten naam. Zij is vooral thuis in het genre Chanson en heeft met grote artiesten samengewerkt. Zij spreekt uitstekend Frans omdat zij een periode in Frankrijk heeft gewoond en heeft samen met Alain Delon Paroles, Paroles Live tijdens het muziekfestival Discoteka 80 Moscow in het voormalige Russische Olympische stadion uitgevoerd.