Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

SocialMonkey

Uit Wikisage
Versie door Youri (overleg | bijdragen) op 19 aug 2019 om 21:46 (Nieuwe pagina aangemaakt met '== SocialMonkey == Een éénmanszaak gespecialiseerd in het beheren en het verbeteren van social media accounts van zowel bekende persoonlijkheden evenals bedrijve...')
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

SocialMonkey

Een éénmanszaak gespecialiseerd in het beheren en het verbeteren van social media accounts van zowel bekende persoonlijkheden evenals bedrijven en/of verenigingen.

SocialMonkey is voorgekomen uit een idee van de oprichter Youri den Dekker. Het bedrijf is officieel van start gegaan op 10 augustus 2019.

Het doel van het bedrijf is het uit handen nemen van iemand anders zorgen. Bekende mensen, evenals bedrijven willen graag actief zijn op social media, maar om dit goed en wel te kunnen doen kost dit veel tijd. Tijd die mensen vaak niet hebben. Daar komt SocialMonkey in het spel, dit bedrijf is in staat om het gehele social media account over te nemen of te helpen in het beheren van het account. Tevens maakt het niet uit op welk social media platform u hulp zoekt, SocialMonkey helpt op elk platform!

Naast het beheren, of het helpen managen van de social media accounts is SocialMonkey er ook om te helpen met het bedenken en plaatsen van posts.

Social Monkey is bedacht door de 18 jarige Rotterdammer Youri den Dekker, doordat Youri nog jong is spendeert hij veel tijd online en is daarom de uitgekozen persoon om u of uw bedrijf te helpen op het gebied van social media! Meer informatie over Youri of zijn bedrijf ‘SocialMonkey’ kunt u vinden op instagram.com/SocialMonkey_NL