Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Peter Johan Kool

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 24 mei 2020 om 16:19 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Peter_Johan_Kool&action=edit&oldid=56252183 10 mei 2020 Albertina Prins 9 mei 2020)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Peter Johan Kool (Nijverdal, 15 februari-1962) is een Nederlands beeldend kunstenaar.

Biografie

Peter Johan Kool is geboren in Nijverdal maar woonachtig en werkzaam in het Stichting Ateliers Zwolle (SAZ) atelier in de Kamperpoortschool (Rijksmonument 2019) in het Overijsselse Zwolle.[1] Hij vervaardigt vooral zwart-witte , landschappelijke werken. [2] maar is ook bekwaam in de tekenkunst. [3] Peter volgt na zijn werk als docent, Oog voor Beeldend Talent aan de ArtEZ Art & Design Zwolle vanaf 2018 tot en met heden 2020. [4] Werk in privé collectie. [5] “Untitled” Abstract Landscape [6]

In 2019-2020 is werk van hem tentoongesteld in de burgemeester en ambtenarenkamer van stadhuis Enschede.