Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Overleg gebruiker:Jules

Uit Wikisage
Versie door Jules (overleg | bijdragen) op 13 nov 2019 om 10:00
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Jules, lemma's met alleen enkele basisgegevens noemen we beginnetjes. Deze lemma's tonen hier het sjabloon zaadje. Het nut van het sjabloon zaadje onder een lemma met 7.420 bytes of 16.966 bytes ontgaat me. Met vriendelijke groet, Lidewij (overleg) 13 nov 2019 08:57 (UTC)

Ik zag nu dat het je het zo gebruikt: zaadje (onbewerkte import) Lidewij (overleg) 13 nov 2019 09:14 (UTC)

Dag Lidewij - Het doel van sjabloon:Zaadje is niet alleen het markeren van korte en beginnende artikelen, maar ook van langere, maar onbewerkte geïmporteerde artikelen (wat je intussen al weet, merk ik). mvg, Jules (overleg) 13 nov 2019 09:16 (UTC)

Toen ik het eerste schreef had ik nog geen bijdrage van jou van vandaag gezien. Ik vind het een vervuiling van sjabloon zaad. Misschien kunnen we beter een sjabloon Stek maken. Lidewij (overleg) 13 nov 2019 09:33 (UTC)

De benaming past natuurlijk goed in Wikisage:Groei en bloei van een artikel. Ik vind het handig om meteen toegang te hebben tot een lijst onbewerkte importartikelen. Sommige zijn zo lang dat je niet meteen doorhebt dat het slechts import is, en dan moet je telkens in de geschiedenis gaan zoeken. Degene die ik zelf markeer als 'zaadje' zijn er die ik eventueel nog wil herwerken. Jules (overleg) 13 nov 2019 10:00 (UTC)