Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Nadine De Sloovere

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nadine De Sloovere, geboren als Nadine Yvonne Raymonde De Sloovere (Keerbergen, 24 april 1949) is een voormalig Vlaams radiopresentatrice, tv-omroepster en journalist.

Ze was jarenlang omroepster bij de Belgische Radio- en Televisieomroep, maar stapte nadien over naar vtm, waar ze van 1989 tot 1998 onder meer het nieuws presenteerde. Daarnaast presenteerde ze bij de Vlaamse openbare radio-omroep ook diverse radioprogramma's. Nadat ze zich had teruggetrokken uit de Vlaamse mediawereld, begon ze een geschenkenwinkel in Oostende. Daarnaast is ze ook actief als gemeenteraadslid voor de CD&V.

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties: