Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Nadine De Sloovere

Uit Wikisage
Versie door Rodejong (overleg | bijdragen) op 31 dec 2011 om 12:14 (GebP)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Nadine De Sloovere, geboren als Nadine Yvonne Raymonde De Sloovere (Keerbergen, 24 april 1949) is een voormalig Vlaams radiopresentatrice, tv-omroepster en journalist.

Ze was jarenlang omroepster bij de Belgische Radio- en Televisieomroep, maar stapte nadien over naar vtm, waar ze van 1989 tot 1998 onder meer het nieuws presenteerde. Daarnaast presenteerde ze bij de Vlaamse openbare radio-omroep ook diverse radioprogramma's. Nadat ze zich had teruggetrokken uit de Vlaamse mediawereld, begon ze een geschenkenwinkel in Oostende. Daarnaast is ze ook actief als gemeenteraadslid voor de CD&V.

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties: