Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

MIKKY KI.

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 21 sep 2019 om 07:50 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=MIKKY_KI.&oldid=54621340 BKCA 20 sep 2019)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

MIKKY KI. is een Nederlands kledingmerk mede opgericht door Mikky Kiemeneij.

Activiteiten

In het voorjaar van 2019 is het bedrijf MIKKY KI. opgericht, waarna op 28 juni de eerste online release volgde. Deze eerste release bestond voornamelijk uit hoodies, t-shirts en track pants. In een interview met RTL Boulevard vertelde oprichtster Mikky Kiemeneij dat het een unisex merk betreft. Mikky Kiemeneij heeft de opleiding Mode en Ondernemen aan de school van Jan des Bouvrie gevolgd, waarna zij met dit merk de praktijk in is getreden. Mikky Kiemeneij is samen met haar vriend Frenkie de Jong het gezicht van het merk.

Externe links

  • [1], Lodewijks, E. (2019), gids.tv, geraadpleegd op 20 september 2019
rel=nofollow