Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Lucia Barreto

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Lucia Barreto (6 juli 1983) is een Nederlandse actrice.

Barreto volgde haar eerste acteerlessen bij Jeugdtheaterschool Rabarber in Den Haag. Ze behaalde haar diploma aan De Acteerstudio in Den Haag en volgde acteerlessen in het buitenland, onder andere in Frankrijk. Naast haar acteeropleiding houdt ze zich ook al jaren bezig met zang- en danslessen.

In het theater speelde Barreto rollen in onder meer Woyzeck en Marie, Paix du Monde, Twelfth Night en Sexual Perversity in Chicago. Op de televisie speelde ze 3 afleveringen de rol van Sharon Deetman in Goede tijden, slechte tijden.

rel=nofollow