Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

LM Systems: verschil tussen versies

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=LM_Systems&oldid=54300870 31 jul 2019 Rajshreekalicharan 31 jul 2019)
 
(https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=LM_Systems&oldid=54309221 1 aug 2019)
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 1: Regel 1:
'''LM Systems''' is een specialist op het gebied van geleidingen en spindels. Het bedrijf beschikt over een breed programma zodat er altijd een passende oplossing is voor de toepassing van de klanten. Er wordt gewerkt met gerenommeerde en vooraanstaande fabricaten. Voor complete modules is het bedrijf [[LinMotion]] opgericht.
+
'''LM Systems''' is een technisch bedrijf gespecialiseerd in geleidingen en spindels. Het in Veenendaal gevestigde bedrijf is in 1994 opgericht.
 
 
In 1994 is LM Systems opgericht. Het bedrijf onderscheidt zich door naast het leveren van lineaire componenten ook advies te leveren. Zo kan de klant vanaf het begintraject van de engineering geadviseerd worden door LM Systems zodat er kostbare tijd wordt bespaard en de klant zeker weten weet dat het meest passende product wordt ingezet.
 
 
 
LM Systems is gevestigd in [[Veenendaal]], Nederland. Het bedrijf beschikt over een magazijn van 1200 m². Met zo'n groot magazijn kan er vaak uit eigen voorraad geleverd worden wat weer zorgt voor een short time to market. In de eigen werkplaats kunnen de rails op iedere gewenste mm gezaagd worden. Ook kunnen we de loopwagens voorzien van voorspanning voor extra stijfheid, extra afdichtingen voor bijvoorbeeld vervuilde omgevingen, coatings voor corrosiebestendigheid, specifieke smeerstoffen en eindbewerkingen. 
 
 
 
De merken in het assortiment van LM Systems:
 
* THK
 
* NTN-SNR
 
* Nadella
 
* Eichenberger
 
* Thomas Regout
 
* Rollvis
 
* Martin
 
  
 
==Externe link==
 
==Externe link==
 
*[http://www.thk.nl LM Systems]
 
*[http://www.thk.nl LM Systems]
  
{{nocat}}
+
{{authority control|TYPE=o|Wikidata= }}
 +
[[Categorie:Nederlands bedrijf]]
 +
[[Categorie:Veenendaal]]

Huidige versie van 15 aug 2019 om 01:18

LM Systems is een technisch bedrijf gespecialiseerd in geleidingen en spindels. Het in Veenendaal gevestigde bedrijf is in 1994 opgericht.

Externe link

rel=nofollow