Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Kylie Cosmetics

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 31 aug 2019 om 20:48 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Kylie_Cosmetics&oldid=54139883 5 jul 2019 2a02:1811:1417:5700:d4c7:9707:321f:8218 4 jul 2019)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Kylie Cosmetics is het bedrijf van celebrity Kylie Jenner.

Ze startte het bedrijf op 30 november 2015. Daar verkoopt ze o.a haar wereldberoemde lipsettjes. haar bedrijf is miljoenen waard. recent[wanneer?] werd ze nog uitgeroepen tot self-made miljardair. Nu verkoopt ze ook oogschaduwpaletten, highliter, wenkbrauwpaletten, settingsspray en poeder en wie weet later nog veel meer.

Haar bedrijf is zo populair omdat ze zelf als ten eerste populair is door de reality serie Keeping Up Whit The Kardashians. (kuwtk) En ze persionaliseert haar producten met haar naam daarin. Zoals eyebrown word Kybrown settingspray word kyspray,... Voor elke kleur geeft ze het een originele en leuke naam.

Overige informatie

Ze denkt er nu aan om 51% van haar aandelen te verkopen. Daarmee behoudt zij de overige 49%. Ze heeft ook samen met haar zus kendall een kledinglijn genaamd KendallenKylie. En zij heeft ook nog eens een huidverzorgingslijn genaamd KylieSkin.