Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Koen Van den Heuvel

Uit Wikisage
Versie door Mendelo (overleg | bijdragen) op 6 jan 2016 om 21:00
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Koen Van den Heuvel (Bornem, 1 augustus 1964 is een Vlaams politicus voor de CD&V en burgemeester van Puurs.

Na richting klassieke Humaniora aan het Sint-Jan Berghmansinstituut te Puurs in 1982, studeerde Van den Heuvel baccalaureaat filosofie (1985), economie (1988) en politieke wetenschappen (1988) aan de KULeuven. Bij de Nationale Bank deed hij van 1989 tot 2004 een studiedienst.

In 1989 begon Van den Heuvel zijn politieke carrière als gemeenteraadslid in Puurs (tot 1992). Van 1992 tot 1997 was hij schepen van jeugd, cultuur en financiën. Vanaf 1997 is Van den Heuvel burgemeester van Puurs.

Vanaf 2004 is Van den Heuvel een Vlaams volksvertegenwoordiger. Sinds 28 september 2009 is hij vast lid van de commissies : Algemeen Beleid, Financiën en Begroting, Economie, Economisch Overheidsinstrumentarium, Innovatie, Wetenschapsbeleid, Werk en Sociale Economie en de Vlaamse Opvolgingscommissie voor de Vermogens- en Mandatenaangifte.
Hij is plaatsvervangend lid van de commissies: Brussel en de Vlaamse Rand, Reglement en Samenwerking

Van den Heuvel is getrouwd en vader van drie kinderen. Hij houdt van reizen, wandelen, fietsen en is een boekwurm. En hij is fan van de Dire Straites en Tina Turner.

Links