Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Holland Wonderland

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 1 sep 2019 om 02:54 (https://nl.wikipedia.org/w/index.php?title=Holland_Wonderland&oldid=54413437 21 aug 2019 Karbargenbok 10 aug 2005‎ Thieu1972 Eissink)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Holland Wonderland is een korte film van Orlow Seunke en Inge Calame van Alphen. Zij maakten de 35mm-film in opdracht van de Rijksvoorlichtingsdienst en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. In maximaal 20 minuten diende de film een volledig beeld van Nederland te tonen.

Synopsis

De film is samengesteld als een fotoboek met vier hoofdstukken, namelijk water, staatsinrichting, bloemen en zuivel, en een algemeen beeld van het land.

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties
rel=nofollow