Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Haagse Bowls

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De Haagse Bowls is een vereniging waarvan de leden lawnbowls spelen op het terrein van hockeyclub Klein Zwitserland aan de Klatteweg in Den Haag.

De vereniging is opgericht in 1985. Er wordt iedere maandag-, woensdag- en vrijdagochtend van 10-12 uur op het eerste kunstgrasveld van KZ bowls gespeeld. Tijdens het seizoen, dat begint met een voorjaarswedstrijd en eindigt met een najaarswedstrijd, wordt witte kleding gedragen. Veel spelers zijn ex-hockeyers, die op deze manier met KZ verbonden blijven.

De meeste bowlsclubs spelen op binnenbanen, maar de Haagsche Bowls, de Indoor en Outdoor Bowlsclub Best in Best, de Haarlem Bowls in Haarlem en de Larens Bowls Society in Eemnes hebben (ook)) buitenbanen.

Zoek op Wikidata

rel=nofollow