Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Gebruiker:Youri: verschil tussen versies

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Biografie)
(De pagina is leeggehaald)
(Label: Leeghalen)
 
Regel 1: Regel 1:
Youri den Dekker, ([[Rotterdam]], [[6]] [[november]] [[2000]]) is een [[Nederlandse]] [[ondernemer]]. Hij is eigenaar van SocialMonkey, een [[Nederlands]] social media beheer [[bedrijf]].
 
  
== Biografie ==
 
Youri is geboren in [[Rotterdam]], [[Nederland]]. Hij begon zijn functie als [[eigenaar]] toen hij 18 jaar oud was. Sinds 2015 is Youri actief op [[Instagram]] en heeft nu het bereik van in totaal 226.000 volgers. Hij vond dit een succes en heeft daarom zijn eigen bedrijf SocialMonkey opgericht.
 

Huidige versie van 18 aug 2019 om 16:28