Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Gebruiker:Gympie: verschil tussen versies

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
(Matti84, achtergrondinformatie)
Regel 1: Regel 1:
 
''''Matti84'''' Gebruikerspagina van M.Leyenaar.
 
''''Matti84'''' Gebruikerspagina van M.Leyenaar.
Hierbij wat achtergrondinformatie over mijzelf. Na het Gymnasium heb ik Nederlandse Taal en Letterkunde gestudeerd. Ik ben getrouwd met Wouter en wij hebben twee kinderen. Om een bijdrage te kunnen leveren aan het vermeerderen van kennis, heb ik mij aangemeld bij Wikisage. Ik heb inmiddels gezien dat het aantal gebruikers bij Wikipedia flink groot is en hier op Wikisage zal zo her en der wel wat hulp welkom zijn. Mijn dagelijks werk ligt in de sfeer van vertaalwerk, correspondentie en redigeren van tekst. Omdat dit de tweede generatie Vrije encyclopeadie is, denk ik dat ik wel dat ik kan bijdragen. Mijn interesses liggen bij Nederlandse taal (met name spelling- en taalkwesties) Middelnederlands. Verder heb ik belangstelling voor Culturele historie, geschiedenis in het algemeen, biologie en wetenschappelijke issues.
+
Hierbij wat achtergrondinformatie over mijzelf. Na het Gymnasium heb ik Nederlandse Taal en Letterkunde gestudeerd. Ik ben getrouwd met Wouter en wij hebben twee kinderen. Om een bijdrage te kunnen leveren aan het vermeerderen van kennis, heb ik mij aangemeld bij Wikisage. Ik heb inmiddels gezien dat het aantal gebruikers bij ''''Wikipedia'''' flink groot is en hier op ''''Wikisage'''' zal zo her en der wel wat hulp welkom zijn. Mijn dagelijks werk ligt in de sfeer van vertaalwerk, correspondentie en redigeren van tekst. Omdat dit de tweede generatie Vrije encyclopeadie is, denk ik dat ik wel dat ik kan bijdragen. Mijn interesses liggen bij Nederlandse taal (met name spelling- en taalkwesties) Middelnederlands. Verder heb ik belangstelling voor Culturele historie, geschiedenis in het algemeen, schilderkunst, biologie en gevarieerde wetenschappelijke issues. Een ruime belangstelling dus.
 
Op de sociale netwerksite hyves.nl (in december 2013 ter ziele gegaan), schreef ik blogs en doe dat ook -sporadisch - nog op een eigen blog. Verder lees ik heel wat boeken en blogs en daardoor blijft het volgen van diverse schrijvers ook tot mijn favoriete bezigheden. Ik heb ook een Facebook- en LinkedIn-account, waar ik de nodige contacten onderhoud.
 
Op de sociale netwerksite hyves.nl (in december 2013 ter ziele gegaan), schreef ik blogs en doe dat ook -sporadisch - nog op een eigen blog. Verder lees ik heel wat boeken en blogs en daardoor blijft het volgen van diverse schrijvers ook tot mijn favoriete bezigheden. Ik heb ook een Facebook- en LinkedIn-account, waar ik de nodige contacten onderhoud.

Versie van 20 dec 2018 om 20:54

'Matti84' Gebruikerspagina van M.Leyenaar. Hierbij wat achtergrondinformatie over mijzelf. Na het Gymnasium heb ik Nederlandse Taal en Letterkunde gestudeerd. Ik ben getrouwd met Wouter en wij hebben twee kinderen. Om een bijdrage te kunnen leveren aan het vermeerderen van kennis, heb ik mij aangemeld bij Wikisage. Ik heb inmiddels gezien dat het aantal gebruikers bij 'Wikipedia' flink groot is en hier op 'Wikisage' zal zo her en der wel wat hulp welkom zijn. Mijn dagelijks werk ligt in de sfeer van vertaalwerk, correspondentie en redigeren van tekst. Omdat dit de tweede generatie Vrije encyclopeadie is, denk ik dat ik wel dat ik kan bijdragen. Mijn interesses liggen bij Nederlandse taal (met name spelling- en taalkwesties) Middelnederlands. Verder heb ik belangstelling voor Culturele historie, geschiedenis in het algemeen, schilderkunst, biologie en gevarieerde wetenschappelijke issues. Een ruime belangstelling dus. Op de sociale netwerksite hyves.nl (in december 2013 ter ziele gegaan), schreef ik blogs en doe dat ook -sporadisch - nog op een eigen blog. Verder lees ik heel wat boeken en blogs en daardoor blijft het volgen van diverse schrijvers ook tot mijn favoriete bezigheden. Ik heb ook een Facebook- en LinkedIn-account, waar ik de nodige contacten onderhoud.