Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Freija Dhondt

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
rel=nofollow

Freija Dhondt is een Belgisch politica voor de sp.a.

Biografie

Ze is sinds 2007 gemeenteraadslid voor de sp.a in Deinze.[1] Zowel bij de gemeente- als provincieraadsverkiezingen van 2012 was ze lijsttrekker voor haar partij.[2] Ze werd in beide raden verkozen, in juni 2014 werd ze aangesteld als fractieleider in de Oost-Vlaamse provincieraad. Hiermee volgde ze Joris Vandenbroucke op, die Daniël Termont opvolgde als Vlaams parlementslid.[3] Bij de federale verkiezingen van 2014 stond ze op de 6 plaats op de kieslijst van Oost-Vlaanderen.[4] Daarnaast is ze sociaal inspecteur bij Famifed.[5]

In 2013 cumuleerde ze 8 mandaten, waarvan 8 bezoldigde.[6]

Externe link

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties