Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Float Fall: verschil tussen versies

Uit Wikisage
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
k
 
Regel 3: Regel 3:
 
In 2012 won Float Fall de bronzen medaille op [[Humo's Rock Rally]].
 
In 2012 won Float Fall de bronzen medaille op [[Humo's Rock Rally]].
  
Debuutsingle Someday uit 2013 kreeg veel aandacht (onder meer van blogger [[Perez Hilton]]) en leverde Float Fall een contract op met platenlabel [[The Cherry Party]]. De band nam hierop met [[Joey Waronker]] (drummer van [[Beck]] verschillende nummers op in de [[Verenigde Staten]], die echter nooit werden uitgebracht. Pas na een rechtszaak werd het contract met The Cherry Party ontbonden. De bandleden keerden uiteindelijk terug naar België.
+
Debuutsingle Someday uit 2013 kreeg veel aandacht (onder meer van blogger [[Perez Hilton]]) en leverde Float Fall een contract op met platenlabel [[The Cherry Party]]. De band nam hierop met [[Joey Waronker]] (drummer van [[Beck]]) verschillende nummers op in de [[Verenigde Staten]] die echter nooit werden uitgebracht. Pas na een rechtszaak werd het contract met The Cherry Party ontbonden. De bandleden keerden uiteindelijk terug naar België.
  
 
Pas in 2018 verscheen de tweede single Hard Time Loving You.
 
Pas in 2018 verscheen de tweede single Hard Time Loving You.

Huidige versie van 21 sep 2019 om 10:34

Float Fall is een Belgisch indiepopduo uit Brussel dat bestaat uit Rozanne Descheemaeker en Ruben Lefeve.[1][2]

In 2012 won Float Fall de bronzen medaille op Humo's Rock Rally.

Debuutsingle Someday uit 2013 kreeg veel aandacht (onder meer van blogger Perez Hilton) en leverde Float Fall een contract op met platenlabel The Cherry Party. De band nam hierop met Joey Waronker (drummer van Beck) verschillende nummers op in de Verenigde Staten die echter nooit werden uitgebracht. Pas na een rechtszaak werd het contract met The Cherry Party ontbonden. De bandleden keerden uiteindelijk terug naar België.

Pas in 2018 verscheen de tweede single Hard Time Loving You.

Float Fall trad onder meer tijdens Bruksellive en Pukkelpop.

Discografie

Singles

  • 2013 Someday (PIAS)
  • 2018 Hard Time Loving You

Bronnen, noten en/of referenties

Bronnen, noten en/of referenties