Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed

Wikisage is op 1 na de grootste internet-encyclopedie in het Nederlands. Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. De Koninklijke Bibliotheek van Nederland heeft Wikisage in 2018 aangemerkt als digitaal erfgoed.

  • Wilt u meehelpen om Wikisage te laten groeien? Maak dan een account aan. U bent van harte welkom. Zie: Portaal:Gebruikers.
  • Bent u blij met Wikisage, of wilt u juist meer? Dan stellen we een bescheiden donatie om de kosten te bestrijden zeer op prijs. Zie: Portaal:Donaties.

Enrico Revino Kraag

Uit Wikisage
Versie door O (overleg | bijdragen) op 5 jun 2020 om 18:22 (Aanvulling)
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Enrico Revino Kraag (Paramaribo, 24 november 1981) is een Surinaams-Nederlands schrijver en ondernemer die werkzaam is in de psychiatrie.

Biografie

Kraag werd geboren in Suriname en groeide op in de wijk Van Dijk. Begin jaren negentig vestigde hij zich bij zijn familie in Rotterdam. Kraag werkte na zijn opleiding als grafisch ontwerper, maar stopte daarmee om zich op de hulpverlening te richten. Kraag werkt sindsdien in de zorg. Naast zijn werk als hulpverlener en schrijver houdt hij zich bezig met zijn onderneming.

Bibliografie

rel=nofollow